Om du vill ha en extra hög komfort i din båt…

Alla båtägare vet att våra svenska somrar inte alltid förser oss med varma sommardagar. Ofta kan de bestå av blåsigt väder och lägre temperaturer.Båtsäsongen är även kort hos oss i Norden, oavsett väder.Bra båtvärmare gör att du kan förlänga säsongen betydligt och vara ute på sjön från tidig vår ända in på senhösten.Ett bra värmeaggregat gör det behagligt att vistas till havs i kallare temperaturer och vi har i många år försett båtar med olika typer av lösningar.
PLANAR-Båtvärmare-En liten värmare med stor effekt!
Vi erbjuder PLANAR- båtvärmare med diesel. Vi har all den utrustning sombehövs för att göra det på ett driftsäkert sätt. Vill du göra det själv, bistår vi dig med detaljerade instruktioner.

Båtvärmare med diesel

Diesel är ett vanligt och kostnadseffektivt drivmedel för båtvärmare. PLANAR-luftvärmare har en kraftigt reducerad ljudnivå i jämförelse med modellerna som tillverkades för några år sedan. De har även en inbyggd termostat, vilket gör dem ännu mer energisnåla.Att utföra en installation av båtvärmare är enklare att göra när båten fortfarande ligger upplagd.

Båtvärmare för små och stora båtar

Har du en segelbåt eller större motorbåt, är elförbrukningen en viktig aspekt och det finns bra modeller av PLANAR-båtvärmare med blygsam elförbrukning.Vi har även kompletta båtpaket av värmare där avgasgenomgöring ochmonteringsgrundsats ingår. Du kan sedan installera den själv.

Bra båtvärmare med garanti och reservdelar

Nöjda kunder är vår högsta prioritet och vi tror att vi genom vår flexibilitet och fackkunskap kan plocka ut den produkt du behöver.Våra priser för PLANAR-båtvärmare är mycket konkurrenskraftiga och vierbjuder kända och etablerade märken med 2 års garanti.Vi har också ett stort utbud av reservdelar om du behöver reparera dinutrustning efter garantiperiod.Du kan närsomhelst kontakta oss för att ha tipser för installation och vilka produkter du vill veta mer om på sidan WWW.TEPLOSTAR.SE och e-post:info@teplostar.se

Du är hjärtligt välkommen med en detaljerad beskrivning av vad du behöver!

Båtvärme – öka komforten i din båt med båtvärmare från TEPLOSTAR.SE

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *